Güncel İş Fırsatları ve Geleceğin Meslekleri

Yeditepe Üniversitesi, kuruluşunun 25’inci yılında, geleceğe ışık tutan projelerini, AR-GE çalışmalarını ve üniversite-sanayi işbirliklerini ekrana taşıyor. Bloomberg HT’de yayınlanan Eğitim Merkezi programına konuk olan Yeditepe Üniversitesi, akademisyenleri, öğrencileri ve mezunlarıyla gelecek vizyonunu anlatıyor.

Yeditepe Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıfat Kamaşak3 Nisan 2021 Cumartesi günü, saat 11:35’te, Eğitim Merkezi’nde Turgut Özay’ın sorularını yanıtlıyor. Prof. Dr. Rıfat Kamaşak, içinde bulunduğumuz zorlu sürecin hayatımızı birçok yönde olumsuz etkilerken iş dünyasında yarattığı fırsatları ve Ticari Bilimler ile İktisadi ve İdari Bilimler fakültelerinin bu konjonktürde oynadığı rolü anlatıyor.