Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü'nde Okumanın Ayrıcalığını Yeditepeli Bilir!

► Bölüm Başkanı Mesajı

► Akademik Kadro

► Uluslararası Öğrenci Değişim Programları

► Sıkça Sorulan Sorular

► Fotoğraflarla Ticari Bilimler Fakültesi

► Fotoğraflarla Yeditepe

► Yeditepe'de Sosyal Yaşam

Tanıtım Filmi

Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü, yönetim ve bilgisayar bilimleri konusunda yenilikleri takip edebilecek geniş ve üst düzeyde bilgisi olan, yaratıcı, yenilikleri özümseyebilen, etkin, yetkin ve çok yönlü profesyonelleri yetiştirmeyi amaçlıyor. Bilgisayar teknolojisinde yaşanan hızlı gelişme, öngörülemeyen yönetsel ihtiyaçlara adapte olabilecek, yabancı dil bilen, işletme ve bilişim alanında disiplinlerarası bir yaklaşımla yetiştirilmiş uzmanlara sürekli bir iş alanı yaratıyor. Bu ihtiyacı karşılamak için yoğun pratik bilgisi olan, mevcut programları uygulandığı işletme ve sektörün ihtiyaçlarına uyarlayabilen, global ihtiyaçlara cevap verebilecek uygulamaları geliştirebilen profesyonellerin yetiştirilmesi bu programın amaç ve hedefleri arasında yer alıyor. Mezunlarımız iş analizi ile gereksinimleri belirledikten sonra işletmenin stratejik hedefleri doğrultusunda en uygun bilişim sistemlerini tasarlayıp, gerekirse geliştirme yönünde önderlik edici becerilere sahip, işletmeciler ile bilişimciler arasında iletişimi sağlayacak uzman kadroyu oluşturabiliyorlar. Ayrıca, internet teknolojileri ile kurumsal süreçlerin entegrasyonunu sağlayarak işletmelerin e-iş, sosyal medya ve benzeri ihtiyaçlarına katkıda bulunabiliyorlar.

ÇALIŞMA ALANLARI
Mezunlarımız, bilişim hizmetleri veren şirketler başta olmak üzere, her sektördeki kuruluşlarda iş analisti, sistem analisti, veri analisti, kurumsal kaynak planlaması yazılımları uzmanı, iş zekası uzmanı, organizasyon, e-ticaret ve proje yöneticisi olarak çalışabiliyor.

► Mezunlarımız

► Tercih Robotu

Tanıtım Filmi

E - Broşür

► Kontenjan ve Puanlar

► Başvuru Koşulları

► Burs Olanakları

► Konaklama

► Sıkça Sorulan Sorular

► Kayıt

► Ücretler

► Lise Yaz Okulu

► İngilizce Yaz Kampı

Yeditepe Üniversitesi Tanıtım Günleri bu yıl 1 - 14 Ağustos 2018 tarihlerinde hafta sonu dahil 09:00 - 17:30 saatleri arasında Üniversitemiz 26 Ağustos Yerleşimi Sosyal Tesisler Binası -1. katta gerçekleştirilecektir.

Tanıtım Günleri süresince kampüsümüzü ziyaret edecek adaylar, Yeditepe Üniversitesi akademisyenleri ve öğrencileri ile tanışarak, akademik eğitim, burslar, kampüs olanakları, laboratuvar altyapısı, Erasmus – Exchange anlaşmaları, öğrenci kulüpleri gibi pek çok önemli konuyu yerinde inceleme şansına sahip olacak.

Üniversite Adayları, Yeditepe Üniversitesi tarafından geliştirilen Geleceği Planla tercih platformunu kullanarak, Vakıf ve Devlet Üniversitelerinin son 3 yılı kapsayan KontenjanBaşarı SırasıPuanAkademisyen Sayısı ve Ders Programlarını inceleyerek, kendi tercih listelerini oluşturabilecekler.

► Üniversite Ulaşım

Sosyal Medyada Fakültemiz