IBM Siber Güvenlik Eğitimi

IBM SkillsBuild, 3. ve 4. sınıf üniversite öğrencileri ile mezunlarının, siber güvenlik alanında giriş seviyesinde bir teknoloji işi bulmak için ihtiyaç duydukları becerileri kazanmalarına yardımcı olmak üzere tasarlanmış; 10 haftalık ücretsiz bir dijital eğitim, proje tabanlı öğrenme ve profesyonel kimlik bilgileri programı sunuyor.

IBM SkillsBuild Programına Genel Bakış
Öğrenciler, 10 Ekim 2023 tarihinde başlayacak olan program boyunca teşvik edilecek ve IBM SkillsBuild Programından proje raporları ve haftalık iletişim programları gibi destek alacaklardır. Ayrıca kendileri ile e-posta, tartışma panoları, canlı web seminerleri ve koçluk oturumları aracılığıyla iletişim halinde olacak deneyimli bir mentor destek ekibi atanacaktır.

Eğitim broşürü için tıklayınız.
Programa kayıt olmak için tıklayınız.