• Türkçe
  • English

29 Mart 2019 Cuma günü ACM 434 - Kurumsal Bilgi Sistemleri II dersinde öğrencilerimiz, Acron Bilişim ve Danışmanlık A.Ş.'nin SAP PP eğitim platformu üzerinden verdiği "iş emri üretimi", "üretim planlama", "iş emri ve malzeme takibi", "tahmin ve ihtiyaç yönetimi" konularını kapsayan modül eğitimine katıldılar. Üniversite-sektör iş birliği ile dönem boyunca öğrencilerimiz, 22 Mart 2019 itibarıyla başlanan SAP uygulamalı eğitimi ile, malzeme yönetimi (SAP MM), üretim planlama (SAP PP), satış (SAP SD) ve finans (SAP FI) modüllerinde temel işlemleri deneme ve dönem projesi yapma imkanı bulacaklar. Bu eğitim programında bize destek veren firma temsilcilerine öncelikli olmak üzere değerli hocalarımız Doç. Dr. Arzu Baloğlu ve Doç. Dr. Aşkın Demirağ'a teşekkür ederiz.

Ticari Bilimler Fakültesi