Girişimciliğe en uygun üniversite bölümü hangisi?

Girişimciliğe en uygun üniversite bölümü hangisi?

Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü, Yeditepe Üniversitesi’nde girişimciliğe en uygun bölümlerin başında gelmektedir. Ders programımızda yer alan birçok dersin öğrenme çıktıları, öğrencilerimizin girişimcilik konusundaki kazanımlarını arttırmaya yönelik olarak oluşturulmuştur.

Birçok bölümle yapılan Yan-dal ve Çap anlaşmaları sayesinde öğrencilerimiz, çok farklı alanlarda uzmanlaşarak, farklı sektörlerde iş yapma becerisini geliştirebilmektedirler.

Sektörle yapılan işbirliği çalışmaları sayesinde, sektörün öncü firmalarının kurucuları ve yöneticileri, sık sık öğrencilerimizle bir araya gelmekte ve onların sorularını içtenlikle yanıtlamaktadır.

Ders programımızda yer alan zorunlu stajlar sayesinde öğrencilerimiz, eğitim dönemlerinin ilk yıllarından itibaren iş hayatında çalışmaya başlamaktadır. Bu durum özgüveni yüksek mezunların kendi işini kurup geliştirmesine ciddi katkılar sağlamaktadır.