Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Bölümü'nde Okumanın Ayrıcalığını Yeditepeli Bilir!

► Bölüm Başkanı Mesajı

► Akademik Kadro

► Uluslararası Öğrenci Değişim Programları

► Sıkça Sorulan Sorular

► Fotoğraflarla Ticari Bilimler Fakültesi

► Fotoğraflarla Yeditepe

► Yeditepe'de Sosyal Yaşam

Tanıtım Filmi

Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Bölümü, lojistik sektörünün gelişmesine paralel olarak artan lojistik ve taşımacılık konusunda uzmanlaşmış insan gücü ihtiyacını karşılamak amacıyla lojistik ve taşımacılık sektörü ile üretici ve ticari işletmelerin lojistik konularının yönetimi için insan gücü yetiştiriyor. Türkiye’de ilk açılan programlardan olan bölümümüz, sektör ile yakın ilişkide bulunarak, sektör faaliyetlerinin etkinliği konusunda uygun stratejiler yaratıyor ve sektörün elde ettiği deneyimleri öğrencilerin gelişmesi için kullanıyor. Öğrencilerimiz, mesleki bilgilerin yanında, işletme ve ticari bilgiler ve en az iki yabancı dil bilgisi ile donatılıyor ve bu sayede mezun olduklarında istihdam alanlarını çeşitlendirerek uluslararası piyasalarda çalışma imkânını geliştiriyorlar.

ÇALIŞMA ALANLARI
Mezunlarımız, ulusal ve uluslararası lojistik ve taşımacılık kuruluşlarında, veya üretim işletmelerinin tedarik zinciri yönetimini gerçekleştiren bölümlerinde çalışabiliyorlar.

► Mezunlarımız

► E - Broşür