Uluslararası Finans Bölümü öğrencisi staj yapacağı yeri kendisi mi bulmalıdır / bölümden staj yeri bulma konusunda destek alabilir mi?

Uluslararası Bölümümüzde öğrencilerimiz dilerse kendileri staj yeri bulabilmektedirler. Staj yeri bulma konusunda sorun yaşayan öğrencilerimize, kurum ve firmaların stajyer talepleri doğrultusunda, akademisyenlerimiz tarafından destek sağlanmaktadır.

Sektörde yer alan kurum ve firmalar staj dönemleri yaklaşırken stajyer ihtiyaçlarını bölümümüze bildirmektedirler. Uluslararası Finans Bölümü olarak söz konusu kurum ve firma stajyer ihtiyaçlarını öğrencilerimizle paylaşarak staj yeri bulma konusunda destek vermekteyiz.