Girişimciliğe en uygun üniversite bölümü hangisi?

Girişimciliğe en uygun üniversite bölümü hangisi?

Finansal planlamanın işletmelerinin başarısı için ne kadar önemli olduğu, girişimciler tarafından çok iyi bilinmektedir. Finansal planlama, bir işletme için gereken sermayeyi hesaplama ve iş planlarını gerçekleştirmek için gerekli maliyetlerin hesaplanması sürecidir. Finansal planlama sayesinde girişimciler, işletmelerinin kapılarını açık tutabilmek için yeterli fonlara sahip olduklarından emin oldukları gibi, şirketlerinin büyüme planlarını yaparken giderleri karşılayabilecek miktarda gelirlerinin olmasına da dikkat ederler. Uluslararası Finans bölümü, finansın her dalında verdiği eğitimle, girişimcilere bu finansal planlamayı doğru ve gerçekçi olarak yapma becerisini kazandırmayı amaçlamaktadır.