Uluslararası Finans Bölümü'nde Okumanın Ayrıcalığını Yeditepeli Bilir!

► Bölüm Başkanı Mesajı

► Akademik Kadro

► Uluslararası Öğrenci Değişim Programları

► Sıkça Sorulan Sorular

► Fotoğraflarla Ticari Bilimler Fakültesi

► Fotoğraflarla Yeditepe

► Yeditepe'de Sosyal Yaşam

Tanıtım Filmi

Uluslararası Finans Bölümü, finans sektörünün hızla geliştiği, büyüdüğü ve iyi yetişmiş finans personeline duyulan ihtiyacında aynı oranda arttığı ülkemizde küreselleşmiş ve dinamik finans dünyasında gerek özel, gerekse de kamu işletmelerinin, bankaların, banka dışı mali kuruluşlarının ve kurumsal yatırımcıların, finansal piyasaları ve şirketleri analiz edebilecek ve etkin yönetimlerinde yer alacak profesyonellere duyulan ihtiyacı karşılamaya katkı sağlamayı hedefliyor. Bu doğrultuda, programımız, uluslararası finans kavramlarını ve tekniklerini iyi bilen, ve zorunlu staj dersleriyle teoride öğrendiklerini pratikte uygulayabilen uzmanlar yetiştiriyor. Rekabetin çok yoğun olduğu uluslararası finans dünyasında mezunlarımızın yönetici olabilmeleri ve karar sürecinde sorumluluk alabilmeleri için gerekli yetilerle donatılmaları amacımızdır.

ÇALIŞMA ALANLARI
Mezunlarımız, finans sektörü içerisinde yer alan banka, sigorta, yatırım, portföy yönetimi şirketleri, özel sektör firmaları ve kamu kurulularının finans/muhasebe bölümleri, uluslararası finans kurumları, DPT, Merkez Bankası, Hazine Müsteşarlığı gibi kamu ve özel sektör kuruluşlarında çalışma olanağı bulabiliyorlar.

► Mezunlarımız

► Tercih Robotu

Tanıtım Filmi

E - Broşür

► Kontenjan ve Puanlar

► Başvuru Koşulları

► Burs Olanakları

► Konaklama

► Sıkça Sorulan Sorular

► Kayıt

► Ücretler

► Lise Yaz Okulu

► İngilizce Yaz Kampı

Yeditepe Üniversitesi Tanıtım Günleri bu yıl 1 - 14 Ağustos 2018 tarihlerinde hafta sonu dahil 09:00 - 17:30 saatleri arasında Üniversitemiz 26 Ağustos Yerleşimi Sosyal Tesisler Binası -1. katta gerçekleştirilecektir.

Tanıtım Günleri süresince kampüsümüzü ziyaret edecek adaylar, Yeditepe Üniversitesi akademisyenleri ve öğrencileri ile tanışarak, akademik eğitim, burslar, kampüs olanakları, laboratuvar altyapısı, Erasmus – Exchange anlaşmaları, öğrenci kulüpleri gibi pek çok önemli konuyu yerinde inceleme şansına sahip olacak.

Üniversite Adayları, Yeditepe Üniversitesi tarafından geliştirilen Geleceği Planla tercih platformunu kullanarak, Vakıf ve Devlet Üniversitelerinin son 3 yılı kapsayan KontenjanBaşarı SırasıPuanAkademisyen Sayısı ve Ders Programlarını inceleyerek, kendi tercih listelerini oluşturabilecekler.

► Üniversite Ulaşım

Sosyal Medyada Fakültemiz