Yeditepe Üniversitesi ve Arizona State Üniversitesi İş Birliği!

Yeditepe Üniversitesi ve Arizona State Üniversitesi  İş Birliği!

ATH 313 Yeditepe Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültemiz Turizm Otel Yöneticiliği bölümü / ve yeni  açılan Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Havacılık Bölümü dersi olup halen Arizona State University ile rekabet ortamında verilmektedir.

Öğrenciler bir havayolunun Satış, Pazarlama, Dağıtım, Operasyon, İnsan Kaynakları, Finans vb gibi A dan Z ye tüm ögelerinin işlevlerini, sanal ortamda deneme yanılma yöntemi  ile öğrenmektedirler.

Ekipler üçer aylık sanal dönemleri kapsayacak şekilde rekabet etmekte, sistem sürekli finansal karşılaştırmalı sonuç tabloları üretmektedir. Bahar dönemindeki bu ders, iki kampüs arasında tatlı bir rekabet ve çekişme ortamında devam etmektedir.

Dönem sonunda yarışı ön sıralarda bitirecek ekiplerin, Yeditepe gruplarının olması için heyecanlı bir bekleyiş içinde  ekiplerimizin çalışmaları sürmektedir.