Ara 04

Öğretim kadromuzdan temsilcilerimiz ve öğrencilerimiz, ATH 340 Security & Loss Prevention Management dersi kapsamında Radisson Blu Hotel & Spa, Istanbul Tuzla'nın misafiri oldu.

Otelde sunulan öğle yemeğinden sonra, Mali İşler Müdürü olarak görev yapan Sn. Aziz Yiğitbaş ve Operasyon Direktörü Sn. Kadir Alpat, ders içeriğini uygulamalı bir ortamda pekiştirmek üzere, risk yönetimi, güvenlik operasyonları ve hukuki gelişmeler üzerine detaylı bir sunum gerçekleştirdiler.

Kas 29

Uluslararası Ticaret Kulübü: "Sector Talks"

Deniz Tellioğlu Atakan
Sales Manager at PVH Corp. Tommy Hilfiger

Kas 27

Uluslararası Finans Kulübü: "Borsada İşlem Stratejileri"

Kıvanç Özbilgiç

Eki 30

Yeditepe Üniversitesi Finans Kulübü, Blockchain ve Kripto Para hakkında konuşmak üzere BTCTürk'ün CEO'su ve ortağı Sn. Özgür Güneri'yi ağırlıyor.

Konferans 30 Ekim 2018 Salı günü Saat 12:00'de Rektörlük Binası Mavi Salon'da olacaktır.

İlgilenen herkesi etkinliğimize bekleriz.

May 08

2018 Young Researchers in Finance

Cüneyt Başaran
Editor in Chief, Bloomberg HT