• Türkçe
  • English

Türkiye’nin en büyük vakıf üniversitelerinden Yeditepe Üniversitesi, 29 Haziran – 7 Temmuz 2018 tarihleri arasında düzenlediği mezuniyet törenlerinde, çağın bilgi ve teknolojisi ile donatılmış 3 bin 464 mezununu yeni yaşamlarına uğurladı. Yeditepe Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi Mezuniyet Töreni, 5 Temmuz 2018 tarihinde, mezunların ailelerinin de katılımıyla, üniversitenin yeşillikler içindeki kampüsünün festival alanında gerçekleştirildi.

► Ticari Bilimler Fakültesi 2017–2018 Mezuniyet Töreni fotoğraflarını görmek için tıklayınız

Yeditepe Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Gökay, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Begüm Tanyer, ve 2017–2018 akademik yılında Ticari Bilimler Fakültesi’nden birincilikle mezun olan Ebru Yurdakul’un konuşmaları ile başlayan tören, mezun olan öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından, Prof. Dr. Sedefhan Oğuz’un veda konuşması ve mezunların kep atmaları ile sona erdi.

2017–2018 akademik yılında dereceye giren öğrencilere plaketlerinin verildiği tören ise, 7 Temmuz 2018 akşamı yapıldı. Törende, bugün iş hayatında önemli başarılar elde etmiş eski Yeditepe Üniversitesi mezunları da plaketlerini alırken, mezun oldukları bölümlerin öğrencilerinin yanındaydılar. Törene, Yeditepe Üniversitesi Kurucu ve Onursal Başkanı Bedrettin Dalan, Yeditepe Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Yusuf Akgün, Mütevelli Heyeti üyeleri, Yeditepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Canan Aykut Bingöl, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Aydın, Prof. Dr. Yeşim Ekinci ve Prof. Dr. İpek Karaaslan'ın yanı sıra, Fakülte Dekanları ve Bölüm Başkanları da katıldılar.