Bölümümüzün Radisson Blu Misafirliği

Ara/04 11:11
Ne zaman:
Salı, 4 Aralık, 2018 - 11:11

Öğretim kadromuzdan temsilcilerimiz ve öğrencilerimiz, ATH 340 Security & Loss Prevention Management dersi kapsamında Radisson Blu Hotel & Spa, Istanbul Tuzla'nın misafiri oldu.

Otelde sunulan öğle yemeğinden sonra, Mali İşler Müdürü olarak görev yapan Sn. Aziz Yiğitbaş ve Operasyon Direktörü Sn. Kadir Alpat, ders içeriğini uygulamalı bir ortamda pekiştirmek üzere, risk yönetimi, güvenlik operasyonları ve hukuki gelişmeler üzerine detaylı bir sunum gerçekleştirdiler.

Ziyaretimiz, otelin güvenlik, enerji yönetimi ve mal kabul gibi operasyon birimlerinin gezilmesi ile sona erdi.

Öğrencilerimize yerinde öğrenme fırsatını tanıyarak eğitime destek verdikleri için Radisson Blu temsilcilerine misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.