Yeditepe Üniversitesi Elektronik Ticaret ve Teknoloji Yönetimi Bölümünün ders programında hangi dersler bulunmaktadır?

Elektronik Ticaret ve Teknoloji Yönetimi bölümünde okuyacak olan öğrenciler, e-ticaret alanında ihtiyaç duyulan üç temel alanda donanım kazanacaklardır;

Bilişim Teknolojilerine Yönelik Dersler;

• Programlama dillerini, kod yazımını, veri madenciliğini, algoritma yazımı v.b., Web Programlama, Web Design v.b.

İş Geliştirme Süreçlerine Yönelik Dersler;

• E-Ticarette ve M-Ticarette Girişimcilik, Planlama, Strateji Geliştirme v.b.

Pazarlama, Müşteri İlişkileri ve Reklam Alanına Yönelik Dersler;

• E-Pazarlama, E- CRM (E-Müşteri İlişkileri Yönetimi), Dijital Reklamcılık v.b.

Elektronik Ticaret ve Teknoloji Yönetimi  Bölümümüzde eğitimimiz teorik ve uygulamalı olarak sürdürülmekte olup ders programımız ile ilgili detaylı bilgi almak için lütfen tıklayınız