Elektronik Ticaret ve Teknoloji Yönetimi Bölümü'nde Okumanın Ayrıcalığını Yeditepeli Bilir!

► Bölüm Başkanı Mesajı

► Akademik Kadro

► Uluslararası Öğrenci Değişim Programları

► Sıkça Sorulan Sorular

► Fotoğraflarla Ticari Bilimler Fakültesi

► Fotoğraflarla Yeditepe

► Yeditepe'de Sosyal Yaşam

Tanıtım Filmi

Elektronik Ticaret ve Teknoloji Yönetimi Bölümü, e-ticaret alanına özgü ihtiyaçların karşılanması için gerekli donanıma sahip mezunlar yetiştirmek amacıyla kurulmuş Türkiye’nin ilk dört yıllık e-ticaret lisans programıdır. İnternetin ticari ilişkileri hızla dijitalleştirmesi, elektronik ticareti rekabetin önemli bir enstrümanı haline getirmiştir. E-ticaret gerek mevcut firmalar için yeni bir iş modeli anlamında ve gerekse faaliyetini tamamen elektronik platformlar üzerinden gerçekleştiren firmalarla birlikte çağımızın yeni iş modeli haline gelmiştir. Türkiye internetten gerçekleşen alışveriş, lojistik altyapısı, bilişim teknolojilerine entegrasyonu açısından dünyada e-ticaret yatırımcıları için önemli bir cazibe merkezi konumundadır. Bu bağlamda e-ticaret sektörü, ülkemizde yeni kariyer fırsatları ve istihdam olanakları da yaratıyor.

ÇALIŞMA ALANLARI
Mezunlarımız, e-ticaret alanında faaliyet gösteren ulusal ve uluslararası firmalarda e-iş geliştirme uzmanı, e-pazarlama ve satış uzmanı, e-marka ve müşteri ilişkileri yöneticisi, web tasarımcısı, iş zekâsı uzmanı, web programcısı ve e-tedarik zinciri yöneticisi olarak çalışabiliyor. Ayrıca internet üzerinden kendi adlarına, fikir ve projelerini ticarileştirilmesi imkanına da sahipler.

► Mezunlarımız

► Tercih Robotu