Ticari Bilimler Fakültesi'nde Okumanın Ayrıcalığını En İyi Yeditepeli Bilir!

► Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Bölümü

► Elektronik Ticaret ve Teknoloji Yönetimi Bölümü

► Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü

► Uluslararası Finans Bölümü

► Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Bölümü

► Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü

► Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü

Yeditepe Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi, çevresel değişime uyum sağlamaktan öte değişime önderlik yapacak, öngörü sahibi, yenilikçi, yaratıcı, yetkin bireyler yetiştirmeyi hedefliyor. Fakültemiz, geleneksel yaklaşımı sektörel işbirliği ile zenginleştirerek iş gücü piyasasının gereksinim duyduğu özgün uzmanlık alanları yaratıyor. Çağdaş eğitim program ve uygulamaları ile uluslararası standartlarda eğitim imkânı sunan fakültemiz, öğrencilerine staj imkânları da sunarak öğrendikleri teorik bilgileri pratiğe dönüştürmelerini ve iş hayatına ayrıcalıklı olarak hazırlanmalarını sağlıyor. Fakültemiz İngilizce'nin yanı sıra Rusça, Çince, İspanyolca, Almanca ve Fransızca gibi dilleri de öğrenmeye olanak sağlayarak öğrencilerimize etkin iletişim becerileri kazandırıyor. Fakültemizde, başarılı öğrencilerimizin değişik alanlarda uzmanlaşmalarına ve birden fazla bölümü bitirmelerine olanak sağlayacak çift anadal ve yan dal programları da sunuyoruz. Ayrıca, fakültemiz öğrencileri Avrupa, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada üniversiteleriyle yaptığımız öğrenci değişim anlaşmaları sayesinde yurt dışında eğitim görerek farklı kültürleri tanıma olanağı elde edebiliyorlar.

► Fakültemiz Hakkında

► Akademik Kadro

► Laboratuvarlar

► Araştırma Alanları

► Mezunlarımız

► Fotoğraflarla Ticari Bilimler Fakültesi

► Yeditepe'de Sosyal Yaşam

► Fotoğraflarla Yeditepe

► Tercih Robotu

Tanıtım Filmi

E - Broşür

► Kontenjan ve Puanlar

► Başvuru Koşulları

► Burs Olanakları

► Konaklama

► Sıkça Sorulan Sorular

► Kayıt

► Ücretler

► Lise Yaz Okulu

► İngilizce Yaz Kampı

Yeditepe Üniversitesi Tanıtım Günleri bu yıl 1 - 14 Ağustos 2018 tarihlerinde, hafta sonu dahil 09:00 - 17:30 saatleri arasında Üniversitemiz 26 Ağustos Yerleşimi Sosyal Tesisler Binası -1. katta gerçekleştirilecektir.

Tanıtım Günleri süresince kampüsümüzü ziyaret edecek adaylar, Yeditepe Üniversitesi akademisyenleri ve öğrencileri ile tanışarak, akademik eğitim, burslar, kampüs olanakları, laboratuvar altyapısı, Erasmus/Exchange anlaşmaları, öğrenci kulüpleri gibi pek çok önemli konuyu yerinde inceleme şansına sahip olacak.

Üniversite adayları, Yeditepe Üniversitesi tarafından geliştirilen Geleceği Planla tercih platformunu kullanarak, Vakıf ve Devlet Üniversitelerinin son 3 yılı kapsayan KontenjanBaşarı SırasıPuanAkademisyen Sayısı ve Ders Programlarını inceleyerek, kendi tercih listelerini oluşturabilecekler.

► Üniversite Ulaşım

Sosyal Medyada Fakültemiz