Yeditepe Üniversitesi Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Bölümünün sektörle ne gibi işbirliği olanakları vardır? (Müfredatınızda bu husus ne şekilde dikkate alınıyor?

Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Bölümümüzde verilen Ağ Uzmanlığı 1,2,3,4 derslerini alan öğrenciler başardıkları taktirde Cisco Sertifikalı Ağ Uzmanı unvanını alabilirler. Bölümümüz Microsoft Academic Alliance üyesi olup bir dizi derslerimizin müfredatı Microsoft ile uyumlu hale getirilmiştir. Benzeri bir anlaşma Oracle ile de yapılmıştır. Müfredatımız SAP'ın önerilerine göre düzenlenmekte ve öğretim elemanlarımız bu konuda işbirliği halindedir. Bir eski öğrencimiz SAP'ta işe alınmıştır. Staj ve Bitirme Ödevi yükümlülükleri de öğrencinin uygulamalarla ve sektörle temasını sağlar.